На 65-годишна възраст внезапно почина известната санданчанка Боянка Терзийска, майка на

...
На 65-годишна възраст внезапно почина известната санданчанка Боянка Терзийска, майка на
Коментари Харесай

Стана ясно от какво е починала майката на Райна

 На 65-годишна възраст внезапно умря известната санданчанка Боянка Терзийска, майка на известната фолк певица Райна.

 

" Бояна бе извънредно добра, човечна и честна жена, на която можеш да разчиташ постоянно ", споделя продавачката на вестници Зорка Паскова, при която майката на Райна постоянно се отбивала да си купи вестник.

Боянка Терзийска е една от първите търговки в Сандански, имаше магазин на центъра на града. Тя и брачният партньор ѝ Кирил продаваха мъжки и дамски облекла, само че откакто Райна потегли да покорява поп фолк сцената, те оставиха бизнеса и отпътуваха за столицата, с цел да са по-близо до щерка си. Вчера следобяд Боянка бе заровена в гробищния парк в Сандански, написа struma.bg.

По последния ѝ земен път я изпрати Райна, която плачеше неутешимо. В траурната върволица бяха и братът на певицата Огнян, както и татко ѝ Кирил.

Боянка Терзийска е умряла от онкологично заболяване. Любимата ѝ градина в къщата в Сандански, е било мястото, в което до последно тя е намирала успокоение и отмора.

На погребението са участвали другари и сътрудници на Райна от фолк средите, както и близки на брат ѝ Огнян, който е чиновник на Министерство на вътрешните работи в София.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР